Home > In de kijker > Portugal Health Passport

NULL

Internationale bezoekers aan Portugal kunnen het Portugal Health Passport (Portugees Gezondheidspaspoort) downloaden, een onofficiële pas die u toegang geeft tot een speciale aanbieding van Portugese particuliere zorgverleners voor het geval u tijdens uw verblijf gezondheidszorg nodig heeft.
Het Portugal Health Passport geeft u toegang tot spoedeisende zorg en preventieve geneeskundediensten tegen vaste prijzen bij de grootste particuliere zorgverleners in het land, met ondersteuning door hooggekwalificeerde en internationaal erkende professionals en Engelssprekend personeel.
Deze gezondheidsdiensten worden verleend in de meest gerenommeerde privéziekenhuizen en -klinieken - CUF, Hospital da Luz, HPA Saúde en Lusíadas, die samen meer dan 80% van de particuliere zorgverleners in Portugal vertegenwoordigen, met een aanwezigheid op het vasteland van Portugal en in Madeira.
Deelnemende zorgeenheden hebben uitstekende klinische prestatie-indicatoren, beschikken over hoogwaardige faciliteiten en apparatuur, evenals geavanceerde medische hulpmiddelen, technieken en onderzoekscentra.
U krijgt persoonlijke ondersteuning van Engelssprekende en hooggekwalificeerde professionals die zich inzetten voor de hoogste standaarden van medische zorg.
Veel van de chirurgen en artsen zijn internationaal bekend binnen hun vakgebied.
Het Portugees Gezondheidspaspoort biedt verschillende gezondheidsdiensten, waaronder spoedeisende zorg, gerichte gezondheidscontroles en COVID-19-tests, die mogelijk ook door uw ziektekostenverzekering worden gedekt. Ga voor meer informatie naar www.portugalhealthpassport.com