Home > Bestemmingen > Europa > Azoren > Pico > Refúgio do Pico

Pico - Refúgio do Pico

Terug

Refúgio do Pico biedt een authentiek verblijf op een schilderachtige plek in het noorden van Pico. De vier huisjes en het woonhuis van de eigenaars liggen verscholen in het groen tussen exotische fruitbomen. De huisjes bieden alle moderne comfort met natuurlijke en duurzame materialen. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee en het naburige eiland São Jorge. 

ligging

In een doodlopende straat boven het pittoreske dorp Prainha aan de noordkust van Pico.

accommodatie

De 4 huisjes liggen verscholen tussen talrijke exotische fruitbomen en struiken en bieden alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf. Elk huisje beschikt over een woon- en eetruimte met volledig uitgeruste keuken met vaatwas, een badkamer met regendouche en haardroger, een open haard (hout voorzien), anti-allergisch bedlinnen, een hoogwaardige geluidsinstallatie met docking station for i-Podi-Phone, flatscreen-tv, gratis wifi en privé barbecue.

faciliteiten

Kleine bibliotheek ter beschikking van de gasten.

eten & drinken

Men verblijft in self-catering formule. Bij aankomst is in de keuken een welkomstpakket voorzien van brood, boter, kaas, honing of konfituur, fruitmand, zout, peper, olie & azijn,.. een keuze aan dranken en ook enkele reingingsproducten zoals afwasproduct, afwastabletten voor de vaatwas,...
In het dorp is een klein historisch café, een van de beste restaurants van het eiland en 2 kruidenierswinkeltjes.

Fotoalbum

Slideshow