Home > Bestemmingen > Europa > Azoren > Pico > Jeirões Apartamentos

Pico - Jeirões Apartamentos

familivakanties
Terug

Jeirões apartamentos vormen sinds 2015 een welgekomen alternatief voor wie graag in alle vrijheid op het eiland verblijft. Schitterend gelegen in Madalena - waar de ferry vanuit Faial aankomt - temidden het door Unesco beschermde landschap van de traditionele wijngaarden op Pico. Ten oosten is er de majestueuze Pico-berg, ten westen de eindeloze oceaan met zicht op het eiland Faial en in het noorden Madalena met de kerk, de haven en - in de verte - het eiland São Jorge. De appartementen zijn splinternieuw en voorzien van alle modern comfort.

ligging

In Madalena, op 7 minuten stappen van de ferryhaven.
Zo’n 10 km van de luchthaven van Pico.

accommodatie

10 appartementen met 1 slaapkamer met twinbedden en tv, uitgeruste kitchenette (vaatwas, koelkast, fornuis, oven, microgolfoven, koffiezet, ketel, blender), badkamer met douche/bad, een leefruimte met een sofa, 2 sofabedden, tv, tafel en stoelen, terras met tafel en stoelen.
Max. 4 personen in 1 appartement.

faciliteiten

Buitenruimte in drie ‘Jeirões’ (typische wijngaarden van Pico, ommuurd met zwarte vulkanische stenen), met wilgen en endemische planten, kinderspeeltuin, barbecue, privéparking. Naast de appartementen bevindt zich een natuurlijk zwembad in de oceaan (publiek).

eten & drinken

Self-catering.

Fotoalbum

Slideshow