Home > Bestemmingen > Europa > Azoren > Pico > Calma do Mar

Pico - Calma do Mar B&B

Terug

In Calma do Mar voel je je meteen op je gemak. Deze kleinschalige en gezellige bed & breakfast wordt gerund door de hartelijke Oostenrijkse Petra en haar vriend "picoroto" Nuno die maar al te graag hun beste tips doorgeven. De kamers zijn steeds kraaknet en werden ingericht met zelfgemaakte meubeltjes. 's Ochtends word je verwend met een vers ontbijt met de lekkerste producten van de Azoren. Warm aanbevolen.

ligging

In een rustige doodlopende straat aan de rand van Madalena, dichtbij de wijngaarden, de oceaan, de natuurlijke zwembaden, restaurants en supermarkten.

accommodatie

Calma do Mar heeft 6 kamers voor in totaal 12 personen, waarvan 4 kamers met privébadkamer en 2 kamers met gedeelde badkamer.
Het is ook mogelijk het totale huis af te huren.

faciliteiten

Grote gezamenlijke ruimte waaronder een salon met openhaard, een kleine bibliotheek, gratis wifi, een keuken (vrij te gebruiken na de ontbijturen) en een op feng shui geïnspireerde tuin met terras en hangmatten met zicht op de Atlantische Oceaan en de vulkaan Pico. 
Er is een barbecue ter beschikking waarop je de dagelijkse visvangst kan grillen.

eten & drinken

Gezond ontbijt met veel lokale producten van de Azoren zoals lekkere kaas en chouriço, seizoensfruit zoals bananen, ananas en vijgen en natuurlijk de thee van het eiland São Miguel.