Home > Bestemmingen > Europa > Azoren > Pico > Zwemmen met Dolfijnen

Pico - Zwemmen met Dolfijnen

Terug

Als je een echte dieren- en natuurliefhebber bent, dan is deze tour iets voor jou!
Vervul je diepste droom en ga met ons mee zwemmen met wilde dolfijnen op de Azoren! Dit is absoluut een must als je de archipel bezoekt. Naast zwemmen met de dolfijnen in hun natuurlijke habitat, leer je ook zoveel over deze intelligente dieren. Je kunt ze ook horen communiceren met hun klik- en fluitgeluiden terwijl je in het water bent.
Onze gekwalificeerde biologen zullen u informeren voordat u ongeveer 2,5 uur de oceaan op gaat. Ze zullen je alles vertellen wat je moet weten over zwemmen met dolfijnen voordat je het water ingaat. Je leert hoe je het water in moet, hoe je je moet gedragen in de buurt van wilde dolfijnen en hoe je met ze kunt zwemmen terwijl je ze respecteert en hoe je de snorkel en het masker gebruikt.
Tijdens de tour kun je zwemmen met een van de 5 verschillende dolfijnensoorten: tuimelaars, gewone dolfijnen, Risso's dolfijnen, gestreepte dolfijnen of Atlantische gevlekte dolfijnen. Sommigen van hen zijn misschien nieuwsgierig en komen dichterbij, maar anderen zullen verlegen zijn en op afstand blijven. In tegenstelling tot andere bestemmingen over de hele wereld, staan ​​we het niet toe om de dolfijnen aan te raken, omdat we ze wild en ontspannen willen houden tijdens menselijke interactie.
De tour wordt uitgevoerd met een zodiac-boot (RIB-boot) met maximaal 8 deelnemers aan boord en slechts twee personen mogen tegelijk in het water om er zeker van te zijn dat we de dolfijnen niet wegjagen en ze respecteren.
      

Er bestaan veel mythes en legendes die vertellen over de ontmoeting tussen mens en dolfijnen maar geen van deze verhalen kunnen de emoties beschrijven die men ervaart tijdens een ontmoeting met deze dieren in hun natuurlijke omgeving... vrij en wild.

Dichtbij de dolfijnen zwemmen, hun gedrag en nieuwsgierigheid observeren en het oogcontact is een niet te missen ervaring, een ontegensprekelijk unieke en opwindende ontdekking van een mysterieuze wereld.                      

Zwemmen met Dolfijnen

(PIX-SWD-FU)

2022
Volwassene €98,00
Kind 8-12 jaar 49,00

Prijzen per persoon. Min. 2 deelnemers vereist

Duur: +/- 3u (briefing inbegrepen)
Inbegrepen: wetsuit, masker, snorkel

Kinderen jonger dan 8 jaar niet toegelaten

Inbegrepen

- Briefing voor het zwemmen
- Engelstalige marinebioloog of natuurgids
- Shorty wetsuit, masker en snorkel
- Reddingsvest
- Verzekering tegen persoonlijke ongevallen

OPMERKINGEN
Het spotten van wilde dieren en optimale weersomstandigheden kunnen niet worden gegarandeerd. Er wordt altijd gestreefd om de activiteiten te laten doorgaan op het beste moment, daardoor kan het schema worden gewijzigd. U wordt hiervan op de hoogte gehouden minstens 24 uur op voorhand. Geannuleerde uitstappen worden niet terugbetaald maar u krijgt de mogelijkheid ze te verplaatsen op een ander geschikt tijdstip.

Voor de zomermaanden is het absoluut noodzakelijk op voorhand te reserveren