Home > Bestemmingen > Afrika > Cabo Verde > Boa Vista > Orquídea Guesthouse

Boa Vista - Orquídea Guesthouse

strand
Terug

Guest House Orquídea onderscheidt zich door de persoonlijke sfeer en aanpak. De Belgische uitbater Gerry en zijn Kaapverdische echtgenote Orquídea hebben de guesthouse eigenhandig opgebouwd. Op het tropische binnenterras is het een gezellige beestenboel met de twee honden van het gezin, de papegaaien, de schildpadden,...

ligging

Guest House Orquídea bevindt zich in het centrum van het dorp Sal Rei aan het strand van Estoril Beach, op 50m van de oceaan waar de zeewind en stroming minder sterk zijn en waar het dus aangenaam zonnen en baden is.

accommodatie

De acht kamers (6 dubbel en 2 twin) en twee suites zijn gebouwd rond een centrale binnenplaats. Ze zijn stijlvol ingericht met Afrikaanse elementen, beschikken over een privébadkamer met douche en toilet, airconditioning, kluisje en een koelkast. De meeste kamers hebben een balkon met zeezicht.
1 kamer heeft geen balkon maar wel zeezicht en 1 kamer heeft een balkon maar geen zeezicht.

faciliteiten

Op het binnenterras hangt een tropische, ontspannen sfeer. De uitbater neemt de gasten geregeld mee op zee met zijn vissersboot. Zijn lieftallige echtgenote staat klaar met tips over de omgeving.
Wasserijdienst, bar en gym. Infodesk voor het reserveren van activiteiten of excursies.

eten & drinken

Het ontbijt wordt geserveerd op het terras in de tropische tuin. Daar bevindt zich ook de bar. In de onmiddellijke omgeving zijn er meerdere restaurants.