Home > Bestemmingen > Europa > Madeira > Golf Madeira

Golf Madeira

Terug

De archipel heeft 3 uitstekende golfbanen met een paradijselijke ligging omringd door de groene bergen en de diepblauwe zee die zich uitstrekt tot aan de horizon.

Op het eiland Madeira kun je spelen op de golfbanen van Palheiro en Santo da Serra, met respectievelijk 18 en 27 holes, beide bekend om hun prachtige landschap.

Het naburige eiland Porto Santo, 40 km van Madeira, met een prachtig gouden strand, biedt een golfbaan met 18 holes, ontworpen door Severiano Ballesteros.

Palheiro Golf ligt in de heuvels ten oosten van Funchal, in de buurt van het exotische Quinta do Palheiro, en biedt een fantastisch uitzicht op de zee, de baai van Funchal en de Desertas-eilanden.
Deze 18 holes baan werd ontworpen in 1993 door Cabel Robinson en werd perfect geïntegreerd in de prachtige eigendom van Quinta do Palheiro.
Smalle fairways, snelle greens en een verstandig gebruik van de prachtige bomen die de heuvel bedekken maken het een waardige uitdaging voor alle handicapniveaus.

Santo da Serra is een magnifieke, glooiende 27-holesbaan, ontworpen door Robert Trent Jones. De baan is adembenemend en ligt op 700 meter boven zee met grandioze uitzichten op het ruige bos- en berglandschap, de kustlijn, de kleine rotseilandjes voor de kust en de Atlantische Oceaan.

Santo da Serra heeft 3 lussen van 9 holes die vrij te combineren zijn. De Machico is het mooist, maar ook het lastigst. De Desertes loopt net als Machico veelal richting of langs zee. De Serras is het meest vlak en vergeeflijk en biedt zicht op de bergen. Er zijn nogal wat zandhazards, maar deze zijn altijd goed zichtbaar. De greens zijn razendsnel met verraderlijke lijnen. Iedere golfer vindt hier wat hij wenst: een zeer uitdagende baan. Een buggy is sterk aan te raden.

De golfbaan van Porto Santo biedt het hele jaar door perfecte golfcondities en wordt omringd door serene landschappen en een adembenemend uitzicht over de zuid- en noordkust van het eiland. Men geniet er steeds van een zeebries. Ontworpen door Severiano Ballesteros, biedt het een 18-holes circuit met 6 par 3, 6 par 4 en 6 par 5.
Het 9-hole Pitch and Put-parcours is goed voor een rondje van 1,5 uur.

Golfpakketten Palheiro Golf

- €90/green fee (publieke prijs €110)
- Golfpakket: €300 - onbeperkte golf in Palheiro gedurende 1 week met gegarandeerde tee-off tijden, gratis gebruik van een trolley, locker voor de golftas en reiniging van de clubs.
- Bij reservatie van een Dubbel Golf Wing kamer (superior) of suite in Casa Velha do Palheiro (op minder dan 500m van het golfterrein) krijgt u gratis een pakket onbeperkte golf. Geldig van juni tot augustus 2019

Golfpakketten met verblijf in Quinta Cova do Milho

Pakket Verblijf in Quinta Cova do Milho K + O HP

Weekend Golf -

Santo da Serra of Palheiro

2 n. + 2 d. golf 150,- 176,-

Week Golf -

Santo da Serra of Palheiro

7 n. + 2 d. golf + 1 gratis nacht + 1 diner 71,50 97,50
7 n. + 3 d. golf + 1 gratis nacht + 1 diner 86,- 112,-

Onbeperkt golf 7 dagen - 

Santo da Serra of Palheiro

7 n. + onbeperkt golf + 1 gratis nacht + 1 diner 89,50 116,-
14 n. + onbeperkt golf + 2 gratis nachten + 1 diner 67,- 94,-
14 n. + onbeperkt golf + 2 gratis nachten + 1 diner 89,- 115,-

Golf paspoort - 5 tee-offs

Santo da Serra of Palheiro

7 n. + golf paspoort + 1 gratis nacht + 1 diner 97,- 124,-
14 n. + golf paspoort + 2 gratis nachten + 1 diner 69,- 95,-
14 n. + 2 golf paspoorten + 2 gratis nachten + 1 diner 96,50 122,50

Prijzen zijn per persoon per nacht, volgens gekozen regime (K+O = ontbijt en HP = halfpension)

Toeslag diner: €29 pp