Home > Bestemmingen > Europa > Madeira > Speciale jeep combo's

Speciale jeep combo's

Terug

Valleien van het oosten - jeeptour & wandeltocht                          MAD-JTMPEFD-LL

Deze tocht geeft een prachtig overzicht van het oostelijk gedeelte van het eiland en begint langs een oude koninklijke weg in de bergen naar Ribeiro Frio. Er worden 2 wandelingen gemaakt.
De befaamde wandeling "Balcões" (wat balkons betekent) brengt je naar een prachtig uitkijkpunt vanwaar je de streek kan zien die je daarna bezoekt. Je laat de beschaving achter je en daalt af in de vallei vanwaar je nu het "balkon" kan zien van beneden. In deze vallei maak je een mooie wandeling van 2 uur temidden een Laurissilva-woud. Geniet van de stilte en prachtige natuur!

We garanderen kleine groepjes van max. 8 personen per gids en een max. van 16 personen in totaal.

Wanneer: op aanvraag - min. aantal deelnemers 4
Duur: volledige dag
Inbegrepen: begeleide jeeptour met gids/chauffeur, transfer van Funchal hotels, Santa Cruz en Machico
Niet inbegrepen: eten & drank
Niveau wandeling: gemakkelijk
Mee te brengen: wandelschoenen en comfortable kledij volgens de weersomstandigheden

Prijs: €50 p.p.

Jeeptour & canyoning

De tocht start in Caniço de Baixo richting Santa Cruz, waar je het zeeniveau verlaat en klimt tot 667m in Santo da Serra. Stop aan het prachtige uitkijkpunt over de noordkust in Portal waarna de tocht eindigt aan een onverhard pad waar het canyoning avontuur begint. 
Een afwisseling van wandelen, rappel, glijden en springen langs een mooie "ribeira" brengt je naar beneden waarna je al wandelend terugkeert naar boven langs een landelijke streek. Deze combo brengt 2 werelden samen in 1 dag.

Deze activiteit is geschikt voor alle niveau's

Wanneer: op aanvraag - min. aantal deelnemers 2
Duur: volledige dag
Inbegrepen: begeleide jeeptour met gecertifieerde canyoning gids/chauffeur, benodigde canyoning uitrusting, speciale canyoning schoenen, transfer van Funchal hotels, Santa Cruz of Machico, water, snack en foto's gemaakt tijdens de canyoning.
Niet inbegrepen: eten & drinken
Mee te brengen: zwemgerief, handdoek

Prijs €85 p.p.