Home > Bestemmingen > Indische Oceaan > Malediven > Ari Atoll > Constance Moofushi

Ari Atoll - Constance Moofushi****/*

duiken honeymoon spa villas yoga zwembad
Terug

Het aangename resort Constance Moofushi combineert uitstekend een verfijnde ‘Robinson Crusoe’ stijl met het hoge niveau van dienstverlening van de hotels van de groep Constance.  Verzorgde premium all-inclusive. Aantrekkelijke prijzen!

ligging

Gelegen in het zuiden van het atol op 25 min per watervliegtuig van de luchthaven. Dit hotel wordt beschouwd als één van de beste spots voor diepzeeduiken. Het hotel heeft 3 lagunes, een prachtige zandbank en 360° strand, zelfs bij hoogtij.

accommodatie

De villa’s beschikken over airconditioning, een ventilator, badkamer, haardroger, salonhoek, gratis wifi, lcd-scherm, MiniMac met iPod, cd- en dvd-speler, minibar, kluis, thee- en koffiebenodigdheden en een houten terras.
De Senior Water Villas beschikken ook over een buitenbad en een hangmat.

24 Beach Villa (57 m²) met aanvullend een buitendouche
56 Water Villa (66 m²) op palen in het water
30 Senior Water Villa (94 m²) met buitenbad, op palen. 

faciliteiten

Wasserijservice, betalend babysit op aanvraag, gratis toegang tot het internet via MiniMac.
Zwembad, fitness. PADI duikcentrum. Mogelijkheid om te vissen, ontmoeting met de dolfijnen.
Bezoek aan de lokale dorpjes.

De U Spa by Constance met Ymalia producten, gelegen in de lagune, heeft 8 ruimtes voor behandelingen (enkel en dubbel) en een ruimte voor yoga.

eten & drinken

De formule All Inclusive Cristal is geldig in het hoofdrestaurant Manta met buffetten en thema live cooking. Een kleine uitbreiding van het restaurant is op palen. Per verblijf is één diner inbegrepen in het à la carte restaurant, op het strand. De formule All Inclusive bevat eveneens de alcoholische en niet-alcoholische dranken gedurende de hele dag, de uitlening van snorkelmateriaal, de niet-gemotoriseerde watersporten (waterfiets, windsurf, kajak), een excursie per dhoni, internetaansluiting in de kamer, het uitlenen van dvd’s, playstation. De minibar wordt dagelijks gratis aangevuld. Kindermenu is mogelijk in de twee restaurants.