Home > Bestemmingen > Indische Oceaan > Malediven > Kaafu Atoll > Anantara Dhigu Maldives

Kaafu Atoll - Anantara Dhigu Maldives*****

duiken familivakanties honeymoon spa villas watersporten zwembad
Terug

Voel u thuis, heel ver van huis in het Anantara Dhigu Resort.  Dit stijlvolle hotel biedt u de faciliteiten van 2 resorts in 1, want u kunt tevens genieten van alle faciliteiten op het zustereiland Anantara Veli. Anantara Dhigu bevindt zich in één van de grootste lagunes van de Malediven en is een waar paradijs voor waterratten.
5-sterren luxeresort van de Thaise Anantara groep.

ligging

Dit hotel is gevestigd ten zuiden van Malé. 

accommodatie

De 110 kamers en suites bevinden zich ofwel op palen in het water of op het strand met een ruimte die naar buiten uitgeeft op een buitenbadkamer en douche. U hebt de keuze voor het uitzicht, ofwel op zonsopgang ofwel op zonsondergang. De moderne faciliteiten in de kamer behoren tot de normen van een vijfsterren hotel. 

36 Sunrise en 23 Sunset Beach Villa's (110 m²), gelegen op het strand met zicht op zonsopgang of zonsondergang
19 Sunrise en 15 Sunset Overwater Suites (132 m²), op palen in water met zicht op zonsopgang of zonsondergang
3 Two Bedroom Family Villa’s (165 m²), ideaal voor families met 2de kamer met twin beds, 2de badkamer, sun deck en terras
14 villa’s met privézwembad : Sunset Pool Villa, Anantara Pool Villa, Anantara Overwater Pool Villa en 2-bedroom Anantara Pool Villa.

faciliteiten

Babysitdienst. Bibliotheek, boetiek. Gratis wifi op het hele eiland. Kids Club voor kinderen van 3 tot 11 jaar.
Prachtig zwembad op het strand.
Fitnesscentrum. Tennis, badminton, volleybal, yoga, meditatie. Kooklessen.
De watersportactiviteiten worden beheerd door het centrum Aquafanatics en biedt windsurf, kitesurf, waterski, jetski. Het snorkelmateriaal wordt gratis ter beschikking gesteld. De surfschool is zeer beroemd en zeer populair van april tot oktober. Het PADI duikcentrum kan alle duikuitstappen voor u regelen.

De prachtige Anantara Spa bezorgt u een professionele ontspanning en herbronning.

eten & drinken

De restaurants van dit hotel, alsook de restaurants van het buurhotel Anantara Veli Maldives zijn toegankelijk voor alle klanten in half of vol pension. Naast het hoofdrestaurant Fushi Café heeft u eveneens het restaurant Aqua met een oneindig zicht over de oceaan, de Fuddan Fusion Grill, voor gegrilde gerechten en de Terrazzo in de wijnkelder.
Op verzoek, kan een tafel voor u geplaatst worden op een ongewone plaats, op het strand, op een boot… om u een onvergetelijk moment te bezorgen.