Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Beleefreizen > Casas do Côro - Eco-beleving

Casas do Côro - Eco-beleving

Terug

Dag 1      Klinken op de aankomst en check-in in de ecosuite

Verwelkoming in Casas do Côro met een glaasje Espumante Encontro Rosé Bruto Touriga Nacional.
Het ontspannen kan beginnen. Je verblijft in de prachtige BogalhaisEco Suite. In deze suite wordt de water- en energieconsumptie met 70% verminderd en wordt er 60% minder CO2-uitstoot geproduceerd. De suite werd gebouwd met natuurlijke en gerecycleerde materialen en versmelt met de groene omgeveing. Aan comfort geen gebrek. De suite heeft een kingsizebed, een badkamer met douche en ligbad in openlucht met verticale tuin, een leefruimte met sofa voor het grote raam met fantastisch zicht op het historische dorpje Marialva. Er zijn twee houten terrassen met stoelen, een tafel en chaises-longues tussen de rustieke eikenbomen. 

Dag 2      Tocht met een e-bike.
Na het ontbijt begint om 11u00 de picknicktour met e-bikes. Zo worden de benen toch wat gespaard en kun je extra genieten van het landschap. De picknick vindt plaats in Confraria, het geheime plekje van Casas do Côro. Er is zelfs tijd voor een tukje.
17u30: terugkeer naar Casas do Côro
Diner in Casas do Côro.
Na het diner een wandeling van zo’n 40 minuten in Marialva. De schoonheid van het historische dorp en de huisjes van Casas do Côro komen het best tot zijn recht bij zoveel magische stilte.

Dag 3      Ochtendwandeling en vertrek 
Na het ontbijt een gegidste wandeling naar het kasteel van Marialva. Midden het uitgestrekte landschap leer je meer over het historische, architecturale en natuurlijke erfgoed van deze streek.
12u00: Check-out - verlenging mogelijk

Prijzen op aanvraag

Inbegrepen
- 2 overnachtingen in Casas do Côro in de Bogalhais ecosuite
- Vermelde activiteiten

Niet inbegrepen
- Vluchten (we zoeken voor u de best beschikbare vluchten en tarieven)
- Huurwagen - overzicht en prijzen 
- Annulerings- en reisverzekering