Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Rio do Prado Hotel

Centro - Rio do Prado Hotel****

honeymoon spa yoga zwembad
Terug

Eco-boetiekhotel Rio do Prado is een concept die de hedendaagse manier van leven in vraag stelt, zo vaak ongebalanceerd en onaangepast aan onze essentie en werkelijke behoeften. Men zoekt er naar unieke ervaringen van welzijn en probeert de gasten de 'aantrekkingskracht van de aarde' te laten ontdekken. Hier zijn architectuur, ecologische duurzaamheid of biologische landbouw gewoon manieren om ons te laten kijken naar een nieuwe manier van leven, waarbij vrije tijd niet betekent dat we onze kennis de rug toekeren en waar levende natuur niet betekent dat we comfort opgeven.

ligging

De prachtige lagune van Óbidos ligt op amper 1 km, verschillende stranden op 10 km, het historisch centrum van Óbidos op 4 km, Caldas da Rainha op 5 km en Peniche op 25km.
De luchthaven van Lissabon ligt op 85 km.

accommodatie

De 15 suites zijn geïntegreerd in de natuur en vormen een symbiose met de omgeving. 
Het interieur is ingericht met gebruik van veel natuurlijke materialen, muren en plafond zijn in ruwe beton en de vloeren uit gepolijst beton. Verder beschikken ze over airco, houtkachel, minibar, tv, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten, open badkamer met douche en toilet, haardroger en badjassen en een betonnen ligbad. 's Avonds kan men genieten bij de warmte van een buitenhaard.
Sommige kamers zijn geschikt voor extra bedden en voor grote gezinnen zijn er communicerende suites.

Suite Standaard (45m2)
Suite Superior (45m2)
Suite Deluxe (55m2)
Suite Deluxe Superior (50m2)
Master Suite & Spa (100m2)

faciliteiten

Ecologische tuin met ligzetels en parasols.
Kleine SPA met twee buitenzwembaden, een sauna en een Turks bad.
Massages in de suite op aanvraag. Yoga. 
Therapie in de Float Room is een manier om diepe ontspanning te bereiken door het lichaam te laten drijven in een warme Epsom-zoutoplossing.
Expertise op het gebied van erkende massage- en ontspanningstechnieken en een breed scala aan therapieën die uw welzijn vergroten.

eten & drinken

Restaurant Maria Batata: originele gerechten op basis van biologisch gekweekte groenten uit eigen tuin en lokale producten zoals mosselen, paling, oesters, inktvis... Verschillende soorten zelfgebakken brood uit de houtoven. Verder zijn er tapas, biologische salades, snacks en natuurlijke sappen.
Gin-bar

prijzen 

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.