Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Casa Ceedina B&B

Centro - Casa Ceedina B&B

zwembad
Terug

Casa Ceedina is een kleinschalige B&B geopend in 2010 door het Nederlandse echtpaar Dini en Cees die zorgen voor een gastvrij onthaal en gezellige babbel.
Door de uiterst centrale ligging is Casa Ceedina het ideale uitgangspunt om van hieruit heel veel interessante plaatsen te bezoeken. 

ligging

Temidden van het culturele hart van Portugal met de kloosters van Alcobaça (25 km), Batalha (2,7 km) en Tomar (44 km), de universiteitsstad Coimbra (85 km), de bedevaartplaats Fátima (16 km), de vissers- en badplaats Nazaré (38 km), het pittoreske Óbidos (64 km) en enkele mooie zandstranden van de Zilverkust op rijafstand. In het natuurpark Serra d'Aire e Candeeiros viindt men verschillende goed gemarkeerde wandelpaden en de druipsteengrotten van Mira d'Aire en Moedas (25 km).

accommodatie

6 ruime kamers met twinbedden die uitkijken op het terras, het zwembad en het natuurpark. Ze zijn stijlvol ingericht met comfortabele bedden, zitgelegenheid, airco, verwarming, een ruime kast voor uw bagage, satelliet tv met BVN en internationale zenders en gratis wifi. Privébadkamer met douche. Elke dag wordt de kamer schoongemaakt.

faciliteiten

De gezamenlijke ruimte is het centrale punt en van hieruit kunt u naar uw kamer, het terras en het zwembad. Overdag en ’s avonds kan je hier lezen, ontspannen, een praatje maken of televisie kijken. Er zijn informatiemappen over de regio met de bezienswaardigheden, stranden, restaurants, wandel- en mountainbikeroutes. Parkeergelegenheid en gratis wifi.
Groot terras met zwembad, ligstoelen en parasols met mooi zicht over het dal en de heuvels van het natuurpark. Na een frisse duik kan je er heerlijk relaxen.
’s Avonds kan je hier met een drankje bij kaarslicht luisteren naar het concert van de krekels.
Beauty-studio voor massages en schoonheidsbehandelingen.

eten & drinken

Een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in de gezamenlijke ruimte of bij mooi weer op het terras
Er is een honesty bar zodat je een drankje kan meenemen naar de kamer of het terras. 
Twee keer per week wordt er gekookt en kunnen de gasten aanschuiven (tegen betaling)

prijzen

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.