Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Água d'Alma Hotel

Centro - Água d'Alma Hotel***

Terug

Het Água d’Alma Hotel ligt aan de zilverkust van Portugal, in het dorp Foz do Arelho. Met de stad Caldas da Rainha en het middeleeuwse Óbidos op korte afstand is er een groot aanbod van cultuur en geschiedenis. Foz do Arelho heeft twee troeven: een mooi strand en een rustiek, prachtig landschap. Dit familiehotel herbergt de tradities en waarden van drie generaties Figueiredo. Vanaf het terras heb je bovendien een weelderig zicht over de lagune van Óbidos.

ligging

In Foz do Arelho vlakbij de lagune van Óbidos en op +/- 94 km van de luchthaven van Lissabon. 

accommodaties

15 Standaardkamers (19 m²) met hedendaags design. Sommige kijken uit op de zijgevel terwijl andere zicht hebben op de overdekte patio. Ze zijn uitgerust met tv, badkamer, verwarming en gratis wifi. Er is een dubbel bed met mogelijkheid ot 1 extra bed of babybed.

9 Superior kamers (22 m²) met modern design en veel natuurlijk licht. De kamers liggen aan de voorkant van het hotel en kuiken uit over de lagune van Óbidos op 900m van het hotel. Ze zijn uitgerust met LED-tv, badkamer, airco en gratis wifi.
Keuze uit dubbel bed of twinbedden (mogelijkheid ot 1 extra bed of babybed)

4 ruime familiekamers (25 m²) met hedendaags meubilair 1 dubbel bed en 1 éénpersoonsbed (mogelijkheid tot 1 extra bed of babybed). Sommige kamers kijken uit over de zijgevel van het hotel en andere op de overdekte patio met waterpartij. 
Ze zijn uitgerust met tv, badkamer, verwarming en gratis wifi.

faciliteiten

ATM en supermarkt op 20 m van het hotel. 
Op 900m bevindt zich de zeilschool Escola de Vela da Lagoa

eten & drinken

Het hotel beschikt over een bar met terras en zicht op de lagune van Óbidos.
Op 20m bevinden zich café's, pizzeria's, restaurants en bars.
Op 900m zijn verschillende restaurants die allerlei lekkers serveren uit de zee en ook bars met terras met zicht op zee en de lagune.

prijzen

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.