Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Cerca Design House

Centro - Cerca Design House****

villas zwembad
Terug

Cerca Design House is het resultaat van een harmonieuze fusie tussen de verbouwing van een 17de-eeuws herenhuis en een eigentijds en uniek ontwerp.
De soberheid van de steen, die verwijst naar de tijd van majorats, staat in contrast met de zachte textuur van de burelstoffen (typisch in de regio) en de levendige kleuren zijn bedoeld voor de ontspanning van lichaam en geest. Laat je onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van de bergen, adem zuivere lucht in en geniet van de stilte en rust van het dorpsleven.

ligging

In het dorpje Donas in het district Fundãoop 30 min. van de Serra da Estrela

accommodatie

In totaal 10 kamers in het herenhuis en daarbuiten 5 villas allemaal uitgerust met airco, verwarming, minibar, kluisje en LCD-tv, pantoffels, badkamer met haardroger, handdoek voor bij het zwembad, gratis wifi. Badjas op verzoek,
Natura Superior (2): met panoramisch uitzicht op de Serra da Estrela en Gardunha, kingsize bed (1m80B) en badkamer gescheiden van de kamer door een glazen wand (kan worden afgesloten door een gordijn).
Natura (7): gelegen op het gelijkvloers en de 1ste verdieping met zicht op de Serra da Estrela en Gardunha. Ze hebben allemaal een natuurstenen muur die zorgt voor een speciale uitstraling.
Pedra Superior (1): deze kamer bevindt zich in de oude kapel en heeft een natuurstenen muur met bloemvormig raam die het een intiem en romantisch karakter geeft.
Villas (5): modern design en schitterend panoramisch uitzicht, kitchenette, woonkamer met sofabed, slaapkamer en badkamer. Er is een zwembad met exclusief gebruikt voor de gasten van de villas.
Een van de villas is aangepast voor gasten met beperkte mobiliteit.

faciliteiten

Gratis parking
Terras open vanaf de lente tot het einde van de zomer
Zwembad met zicht op de Serra da Estrela.
Jacuzzi in een ruimte met natuurstenen muren en houten balken die het een uniek karakter geven.

eten & drinken

Bar & Lounge: voor het ontbijt of een koffiebreak of afternoon tea in de namiddag.

prijzen

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.