Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Quinta Madre de Água

Centro - Quinta Madre de Água****

gastronomie zwembad
Terug

Quinta Madre de Agua ligt midden prachtige wijngaarden van de Dão en is het ideale toevluchtsoord voor wie wil ontspannen. De hoofdstructuur van het gebouw is gebouwd met sobere en stevige materialen, met behoud van de traditie van graniet en hout, afgewisseld met moderne muren en grote ramen. De inrichting van de kamers en gemeenschappelijke ruimtes is uitnodigend en de zachte kleuren variëren van aards, wit tot violet. Op de kleine boerderij, die bij het hotel hoort, houdt men paarden, schapen, geiten en kippen. Er is ook een grote tuin, die naast groenten en fruit een prachtige verscheidenheid aan bloemen biedt.
Een aanrader voor diegenen die de goede dingen in het leven en het contact met de natuur op prijs stellen.

ligging

Dit familiehotel ligt in Gouveia, naast het dorp Vinhó, op 36 km van Serra da Estrela, 34 km van Manteigas, 16 km van Seia, 112 km van Coimbra, 165 km van Porto en 310 km van Lissabon.

accommodatie

10 gezellige kamers - allemaal met namen van Portugese kasten die beschikken over bad/douche, haardroger, minibar, kluisje, satelliet-tv, gratis wifi en een balkon. De studio's en suites bevinden zich op ongeveer 200 meter van het hoofdgebouw en hebben ook kookgelegenheid. Ideaal voor wie iets meer privacy wenst. 

faciliteiten

In de zomer kan men zich verfrissen in het zwembad.
Verder zijn er activiteiten zoals wandelen en fietsen.
Afhankelijk van het seizoen, kan men ook helpen bij het oogsten van druiven of olijven. De bergen van de Serra da Estrela bieden prachtige wandelpaden in de zomer en skipistes en wintersport in de winter. Gratis parkeergelegenheid.

eten & drinken

In het restaurant worden producten van eigen teelt en kweek gebruikt en ook de overheerlijke kaas van Serra da Estrela bereid in eigen huis.
Wijnen van het huis vervolledigen de traditionele gerechten met een moderne toets.
Het restaurant is heel populair voor de gebraden geit (Cabrito Assado à Madre de Água) en de kalfslende (Naco de Vitela). 

prijzen

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.