Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Casas do Lupo

Centro - Casas do Lupo - AL

familivakanties zwembad
Terug

De Casas do Lupo zijn het resultaat van de restauratie van enkele typische huisjes opgetrokken in graniet, genoemd naar hun oorspronkelijke eigenaars - Laurita, Nascimenta, Cintinha en Esther. Men heeft de originele kenmerken weten te behouden in combinatie met hedendaags comfort nodig voor het welzijn van de gasten. U verblijft er in een intieme familiale sfeer.

Casas do Lupo wordt momenteel enkel in zijn geheel verhuurd aan een groep vrienden of grote families.

ligging

In het authentieke dorpje Lapa do Lobo

accommodatie

Huizen Laurita-Nascimenta: 5 kamers met verschillende afmetingen en inrichting
Cintinha: dit granieten huisje ligt in de tuin en werd uitgebreid in hedendaagse architectuur - er is een traditionele kamer en twee "retro"kamers

Elke kamer heeft zijn eigen persoonlijkheid en is genoemd naar het thema en kleur waarmee ze zijn ingericht - Green, Camelia en Rooster (haan)
Ze beschikken allemaal over een eigen badkamer, waarvan de meeste met bad of met een regendouche. Verder beschikken ze over airco, haardroger, kluisje, flatscreen-TV, minibar en Wi-Fi.

In het huisje Esther, aan de overkant van de straat, bevindt zich een twee-slaapkamerappartement met living, keuken, balkon en zolder. Ideaal voor wie liever zelf zijn potje kookt.

faciliteiten

Gezellige ommuurde tuin met mooi zwembad. Het minimalistisch decor steekt mooi af tegen de eeuwenoude olijfbomen. Er zijn verschillende knusse hoekjes om een boek te lezen of te genieten van een drankje.
Verder is er een parking, Wi-Fi, een spelkamer met tafelvoetbal en ping-pong tafel, fietsen, ....
Er zijn enkele leefkamers met openhaard en een mooi uitzicht met de heuvels van de Serra de Estrela als achtergrond. U kan een boek lenen in de bibliotheek of een gezelschapsspel spelen voor de openhaard.

eten & drinken

Verzorgd ontbijt met vers fruitsap, huisgemaakte confituur en gebak en lokale producten zoals schapenkaas, romige verse kaas, maisbrood en lokaal brood.
Bar waar u kan genieten van een glaasje heerlijke Dão wijn of een van uw favoriete drankjes.

prijzen

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.