Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Casal dos Patos

Centro - Casal dos Patos - BB

familivakanties strand
Terug

Casal dos Patos is een B&B gelegen aan de Zilverkust, boven op een klif met directe toegang tot het zandstrand van Praia da Areia Branca wat nog niet is overspoeld door massatoerisme en zo zijn natuurlijke schoonheid heeft weten te behouden. Je hebt hier een ononderbroken uitzicht op de Atlantische Oceeaan en de eindeloze zandstranden.

ligging

Op +/- 70km van de luchthaven van Lissabon, 300m van het centrum en 5 km van Lourinhã. Het strand ligt op 25m-400m afhankelijk van het accommodatietype. 

accommodatie

Het hoofdgebouw "Casal dos Patos" heeft 4 dubbel kamers (+/-15m2) waarvan 2 met een fantastich uitzicht op de oceaan en 2 met tuinzicht. Ze zijn modern ingericht met privébadkamer, haardroger, satelliet-tv, wifi.

Appartement T2 (+/- 60 m² - max 4 Pers): woon/eetkamer met veranda en kitchenette met microgolf, vaatwas en wasmachine, 2 slaapkamers, badkamer, terras met zeezicht en verder zoals de kamers.

Appartement T1 & T3 (+/- 45-130m2 - van 3 tot 6 pers.):  woon/eetkamer met kitchenette (zonder vaatwas), 1 tot 3 slaapkamers, 1 tot 2 badkamers, balkon met zeezicht, rest zoals de kamers.

Appartement T2 in het nieuwe gebouw vlakbij het strand (+/- 60m2): tot 6 volw. + 2 kinderen: woon/eetkamer met kitchenette (microgolf, vaatwas en wasmachine), 2 slaapkamers waarvan 1 met stapelbedden, 2 badkamers, terras met zeezicht, rest zoals de kamers.

Er is een veranda waar men kan genieten van de maaltijd met zicht op de Atlantische Oceaan.
Schoonmaak: 2/week en verversen van handdoeken op verzoek. Bedlinnen wordt 1/week ververst.

faciliteiten

Gratis parkeerplaatsen. Gratis wifi, gezelschapsruimte
In de buurt zijn verschillende sportfaciliteiten zoals surfen (cursussen mogelijk), vissen, duiken, tennis, golf en paardrijden.

eten & drinken

Continentaal ontbijt voor wie verblijft in een van de kamers in Casal dos Patos.
De restaurants in het dorp en de omgeving nodigen uit om de lokale en traditionele keuken van de streek te ontdekken.

prijzen

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.