Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Casa das Penhas Douradas Design Hotel & Spa

Centro - Casa das Penhas Douradas****

spa zwembad
Terug

Casa das Penhas Douradas Design Hotel & Spa, gelegen op 1500 meter hoogte in het Nationaal Park Serra da Estrela, viel al meerdere malen in de prijzen voor zijn architectuur en service. Omgeven door een onaangeroerd stukje natuur, is het een plaats van relaxatie en contemplatie. Het hotel is gebouwd met natuurlijke materialen uit de omgeving zoals hout en kurk. Er hangt een warme sfeer, er wordt fantastisch gekookt en de uitgebreide spamogelijkheden brengt zelfs de meest gestresseerde hotelgast volledig tot rust. Het hotel is ook een showcase van wollen producten vervaardigd in de nabijgelegen Burel-fabriek die je ook kan bezoeken. Aanrader !

ligging

In Manteigas, een dorp in het Serra da Estrela Natural Park, op zo'n 60 km van Viseu, 113 km van Coimbra en 200 km van de luchthaven van Porto.

accommodatie

17 kamers en 1 suite. De 9 kamers in het oude gedeelte beschikken over centrale verwarming en de andere 9 in het nieuwe gedeelte over vloerverwarming. Alle kamers hebben kabelinternet, iPod-station, lcd-scherm, dvd-speler, badkamer met haardroger, badjas, slippers en verzorgingsproducten. Er is altijd water en fruit voorradig op de kamer.

faciliteiten

Verwarmd binnenzwembad met panoramisch uitzicht en hydrobaden, sauna en spa. 
Er zijn verschillende gezellige zithoeken met open haard en een ruime keuze aan lectuur.
Gratis privéparking, verhuur van fietsen.
In de zomermaanden kan men kajakken op het meer op 1 km van het hotel.

eten & drinken

Er wordt hoog ingezet op het gastronomische diner, dat begint met champagne of cocktails en verdergaat met hapjes, soep, een hoofdgerecht met bijgerechten, een kaasbuffet, een selectie desserts, fruit, koffie en digestief. Het hotel biedt ook vegetarische opties, lichte snacks en een kindermenu aan.
Zeer verzorgd en uitgebreid ontbijtbuffet. 's Middags kan u ter plaatse lunchen of gaan picknicken. 
Er is een bar. 

prijzen

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.