Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Casa da Sé

Centro - Casa da Sé - BB

Terug

Dit charme boetiekhotel waar kwaliteit, smaak, verfijning en charme samensmelten kijkt uit over de kathedraal van Viseu en het schouwtoneel van het dagelijkse leven. Hier kan men rustmomenten afwissselen met de charme en magie van een oude stad.

Casa da Sé is ontstaan door een grondige restauratie van een 18de-eeuws gebouw waarbij de esthetische waarde van de veelvuldige hoekjes en kantjes in de verf werd gezet. Het huis is een van de attracties van de stad, een plek waar geschiedenis, kunst en cultuur in harmonie leven.

De soberheid van de externe contouren contrasteert met het prachtige interieur, dat zich onderscheidt door zijn originaliteit en de verfijning van de kunstwerken, antiquiteiten en vintage meubels die deel uitmaken van het decor en door de gasten kunnen worden gekocht.

ligging

Op 141 km van de luchthaven van Porto en 284 km van de luchthaven van Lissabon.
Het hotel geniet van een ideale ligging om te voet op ontdekking te gaan van alle bezienswaardigheden van het historisch centrum van Viseu maar ook een perfect startpunt voor het verkennen van het cultureel, historisch en gastronomisch erfgoed van de streek van de Beiras.

accommodatie

12 kamers verschillend ingericht en met een knipoog naar een persoonlijkheid die ooit iets betekend heeft voor de stad Viseu.
8 standaardkamers, 2 superior kamers en 2 suites met airco, kabel-tv, telefoon, minibar, kluisje, wifi

faciliteiten

Wasserijdienst, winkeltje met souvenirs en lokale gourmet producten, antiekwinkeltje

eten & drinken

Bar en coffeeshop
Roomservice

prijzen

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.