Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Fly & Drive > Ontdek de Gouden Alentejo

Ontdek de Gouden Alentejo

Terug

Geen betere manier om de heerlijke Alentejo te ontdekken dan in de rurale accommodaties van Casas no Campo. Kom tot rust tussen de eindeloze vlakten, de gouden graanvelden en de ruwe, ongerepte stranden. Je verblijft in drie pareltjes: een minimalistisch-rustiek vakantiehuis in een natuurpark op een boogscheut van de kust, een prachtig landhuis op het typische platteland en in gezellige kamers temidden een wondermooie lavendelplantage.Dag 1     Lissabon - Odemira (Zambujeira do Mar) (220 km)
Tussen de wiegende eucalyptusbomen, genesteld in een uitgestrekt natuurdomein, kom je vanzelf in een vakantieritme. Op een kwartiertje van het strand en de magnifieke kliffen van Zambujeira do Mar.
Overnachting in Casas da Lupa

Dag 2     Odemira (Zambujeira do Mar)
Een tochtje met de gratis fietsen, dobberen in het zwembad, soezen in de cabana, genieten van een massage… Of voor de actievelingen: paardrijden, kajakken, paragliding… Wat zal het worden?
Overnachting in Casas da Lupa

Dag 3     Zambujeira do Mar - Castro Verde (90 km)
Dompel jezelf onder in het typische plattelandsleven van de Alentejo. Je logeert op een geïsoleerde maar idyllische locatie, tussen de glooiende weilanden, riviertjes en stromen met zuiver water.
Overnachting in Casa do Castelejos

Dag 4     Castro Verde
Vogelspotters kunnen hun hartje ophalen in deze streek. Verder kun je hier picknicken, een workshop brood bakken volgen of herder spelen voor een dag.
Overnachting in Casa do Castelejos

Dag 5     Castro Verde
Wie het platteland graag eens ruilt voor een stedelijke vibe en cultuur, komt zeker ook aan zijn trekken in deze regio. Zo is Beja, de fraaie hoofdstad van de Alentejo, zeer dichtbij.
Overnachting in Casa do Castelejos

Dag 6     Castro Verde - Castelo de Vide (250 km)
De laatste halte ligt net onder de Taag, niet zo ver van de Spaanse grens, temidden een glorieuze lavendelplantage. Meer dan 50 tinten paars vormen hier een romantisch decor. Er zijn rondleidingen op de plantage en in de distilleerderij en je kan er allerlei workshops volgen.
Overnachting in Quinta das Lavandas

Dag 7     Castelo de Vide
Je start de dag met een verzorgd ontbijt met organische producten, waarna je je verder te goed kan doen aan dit fantastische domein of het natuurpark Serra De São Mamede of je kan de interessante stad Castelo de Vide met zijn joodse tradities gaan ontdekken.
Overnachting in Quinta das Lavandas 

Dag 8     Vertrek

Gouden Alentejo

PT-FDOGA7-PT

01.01.18

30.04.19

Dubbel kamer 615
Single kamer 950

Prijzen zijn per persoon

Inbegrepen
- 7 overnachtingen in vermelde Casas
- Dagelijks ontbijt
- Welkomstdrankje in elke Casa
- Diner op de dag van aankomst in elke Casa 

Niet inbegrepen
- Vluchten (we zoeken voor u de best geschikte vluchten en tarieven)
- Huurwagen - overzicht en prijzen
- Andere maaltijden (moeten op voorhand worden aangevraagd)
- Annulerings- en reisverzekering