Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Hotel Lusitano

Centro - Hotel Lusitano****

fitness gastronomie spa
Terug

Het boetiekhotel Lusitano staat voor elegante gastvrijheid in het hart van de draslanden van de Taag, de regio waar al eeuwen het bijzondere paardenras Lusitano wordt gefokt. Het boetiekhotel is gevestigd in een prachtig eeuwenoud herenhuis waar een moderne vleugel aan werd gebouwd. Ook in het interieur werd gezocht naar de perfecte balans tussen klassiek en hedendaags design, met opvallende stukken van Eva Solo, Alessi, Artemida en Tsé-Tsé. Hetzelfde spel van respect voor de rijke tradities en vernieuwing vind je in de keuken, waar de smakelijke Ribatejano-gastronomie net dat tikje meer krijgt. Dit schitterende hotel kan verder bogen op een heerlijke grote tuin, een uitgebreide spa en comfortabele kamers met knappe details.
Ontdek de charme van de kunst van gastvrijheid. Heb zoete dromen in de Lezíria ...

ligging

In het dorp Golegã dat omringd wordt door akkers en draslanden, op een paar kilometer van de Taag.
Op +/- 125 km van de luchthaven van Lissabon.

accommodatie

24 kamers verdeeld over het oude en nieuwe gedeelte van het hotel. Ze beschikken over airco, minibar, kluisje, flatscreen-tv, gratis wifi en badkamer met toiletproducten van Molton Brown.
De 'Classic' en 'Mansard' kamers bevinden zich in het oude gedeelte en hebben parketvloeren met klassieke inrichting en gebruik van balken en hout in de afwerking.
De 'Deluxe' en 'Superior' kamers in het nieuwe gedeelte hebben een hedendaagse inrichting met balkon of terras.

faciliteiten

Gratis parking.
Spa met 3 behandelingsruimtes waaronder een Vichy-douche en een relaxatieruimte, daarnaast is er een fitness en een binnenzwembad met jetstream, jacuzzi, Turks bad, sauna, Sensations-douche, en een drijfcabine. Het hotel heeft een grote tuin.
Activiteiten in Golegã en de omgeving: paardrijden, paardenmuseum, paardenkoetsen, kajakken, vissen, vogelspotten, bezoeken wijngaarden en steden Santarém (hoofdstad van de gotiek) en Tomar…

eten & drinken

Zeer verzorgd ontbijtbuffet.
Het restaurant Capriola serveert rijke en verfijnde gerechten en neemt je mee op een reis door geuren, smaken en kleuren.
Er is ook een bar met terras om te genieten van een aperitief.

prijzen

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.