Home > Wie zijn wij

Wie zijn wij

Hallo! Ik ben Christine en sinds 1978 werkzaam in de toeristische sector waar ik zo wat alle aspecten van heb doorlopen. De wereld is mijn huis en het is ondertussen een aanzienlijk groot huis geworden.

We nodigen u van harte uit om mijn jarenlange ervaring op het gebied van reizen op maat, de betere cruises en een passie voor bijzondere reizen en bestemmingen met me te delen.

Ik engageer me tot een hoogstaand niveau van gepersonaliseerde service en buitengewone aandacht voor detail. Het individueel uitwerken van al uw wensen met respect voor uw budget is telkens opnieuw een uitdaging.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot dé specialist in de Azoren, Cabo Verde, Portugal, Madeira en São Tomé & Príncipe.

Conform art. 36 van de wet tot regeling van het contract tot reisorganisatie en reisbemiddeling van 16 februari 1994 en het uitvoeringsbesluit van 25 april 1997 is Adagio Tours door Amlin Europe nv, bijhuis België, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel (NBB nr. 0745 – RPR 0416.056.358), www.amlin.com verzekerd om, in geval van financieel onvermogen, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de
Vereniging van Vlaamse Reisbureaus (VVR)

 

Adagio Tours werd opgericht op 5 januari 2005 onder licentienummer 6189