Home > Wie zijn wij

Wie zijn wij

Hallo! Ik ben Christine en sinds 1978 werkzaam in de toeristische sector waar ik zo wat alle aspecten van heb doorlopen. De wereld is mijn huis en het is ondertussen een aanzienlijk groot huis geworden.

We nodigen u van harte uit om mijn jarenlange ervaring op het gebied van reizen op maat, de betere cruises en een passie voor bijzondere reizen en bestemmingen met me te delen.

Ik engageer me tot een hoogstaand niveau van gepersonaliseerde service en buitengewone aandacht voor detail. Het individueel uitwerken van al uw wensen met respect voor uw budget is telkens opnieuw een uitdaging.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot dé specialist in de Azoren, Cabo Verde, Portugal, Madeira en São Tomé & Príncipe.

Conform art. 36 van de wet tot regeling van het contract tot reisorganisatie en reisbemiddeling van 16 februari 1994 en het uitvoeringsbesluit van 25 april 1997 is Adagio Tours door Amlin Europe nv, bijhuis België, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel (NBB nr. 0745 – RPR 0416.056.358), www.amlin.com verzekerd om, in geval van financieel onvermogen, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de
Vereniging van Vlaamse Reisbureaus (VVR)

 

Adagio Tours werd opgericht op 5 januari 2005 onder licentienummer 6189

Onze missie
Zorg voor een unieke reiservaring voor iedereen op een duurzame, eerlijke en transparante manier.

Onze waarden

Of u nu als klant of als leverancier met ons in aanraking komt, wat kunt u qua houding en gedrag van ons verwachten?

Kwaliteit
Klanten komen op de eerste plaats, Adagio streeft naar een optimaal serviceniveau om de klant de beste waarde voor zijn reis te geven. Om dit te bereiken zoeken we naar de beste partners en leveranciers die bij ons bedrijf betrokken zijn en ontwerpen we onze diensten en producten met de grootste zorg.

Persoonlijk
Adagio geeft graag advies op maat aangezien ieder mens anders is met andere wensen. Het betekent persoonlijke betrokkenheid, gericht op het aangaan van een tijdelijke, persoonlijke band die ons in staat stelt u echt te helpen om de beste waarde voor uw reis te krijgen. Het betekent ook een vriendelijke service met een glimlach, met wat humor.

Duurzaam toerisme
Adagio doet duurzaam zaken. We houden ook rekening met de belangen van de lokale bevolking, behouden het cultureel erfgoed, zorgen voor ons milieu en richten ons economisch op resultaten op lange termijn en eerlijke economische eerlijke praktijken.

Transparantie
Adagio streeft ernaar om duidelijk te zijn in onze producten, diensten en processen.

Professioneel
We nemen ons bedrijf zeer serieus. Het betekent dat ons gedrag correct, objectief, evenwichtig, efficiënt en betrouwbaar is. We zijn nuchter in de manier waarop we zaken doen.