Home > Reisverzekeringen

Reisverzekeringen

Allianz Global Assistance

Eén vriend om op te rekenen

Het kan ook u overkomen...

Van exotische reis tot citytrip, van skivakantie tot jeugdkamp, van last-minute tot wereldreis, een betrouwbare bescherming is van groot belang. Een onverwachte tegenslag op reis? Uw bagage is zoek bij aankomst, u hebt plots hoge koorts, u dient onverwacht naar uw woonplaats terug te keren, uw auto heeft pech en is gedurende enkele dagen geïmmobiliseerd, u spreekt de plaatselijke taal niet, u weet niet welk ziekenhuis betrouwbaar is... Zo zijn er nog tal van andere problemen die de kop kunnen opsteken en waarvoor u geen raad weet....

Of toch...?

Met één telefoontje naar Allianz Global Assistance worden al uw zorgen uit handen genomen!

Allianz Global Assistance, de grootste reis- en bijstandverzekeraar ter wereld. Met meer dan 13.000 werknemers in de vijf continenten zorgen zij er 24u/24u voor om u het leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Een jaarlijkse of een tijdelijke formule

Kies het contract dat het best aan uw behoeften beantwoordt.

- Gaat u verschillende keren per jaar op vakantie?
- Reist u vaak voor het werk?
- Of gaat u gewoon graag zonder zorgen door het leven?

  • Kies dan voor één van de jaarformules

- Bent u op zoek naar een volledige bescherming tijdens de hele duur van uw reis?

  • Met een tijdelijke formule bent u uitstekend beschermd. Zelfs voor uw vertrek indien uw contract ook een annuleringsverzekering bevat.

Opmerking: een annuleringsverzekering moet worden onderschreven minstens 1 maand voor vertrek (dag van vertrek niet meegerekend) indien de reservatie meer dan 1 maand voor afreis werd geboekt. Voor reservaties met vertrek op minder dan 1 maand moet de annuleringsverzekering worden onderschreven bij reservatie.

Meer info in de brochure of de algemene voorwaarden (PDF-bijlagen)

Downloads

Allianz brochure [7.2 MB]