Home > Reizen op maat

Reizen op maat

We nodigen u van harte uit om onze jarenlange ervaring op het gebied van exclusieve rondreizen op maat en een passie voor bijzondere reizen en bestemmingen met ons te delen.  

We engageren ons tot een hoogstaand niveau van gepersonaliseerde service en buitengewone aandacht voor detail. Het individueel uitwerken van al uw wensen met respect voor uw budget is voor ons een uitdaging.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot dé specialist in de Azoren, Cabo Verde, Portugal, Madeira en São Tomé & Príncipe. 
Met uitzondering van de vluchttarieven kan u heel wat prijzen terugvinden op onze website.

Wenst u een aangepast programma of een gepersonaliseerde reis op maat dan vragen we hiervoor €50 exclusief 21% BTW. Dit dekt de tijd die we hieraan besteden. Dit bedrag wordt verrekend bij reservatie.

Voor een gepersonaliseerde offerte gelieve volgende gegevens te bezorgen

  • bestemming - zoveel mogelijk specifiëren eventueel aangevuld met interesses en gewenste activiteiten of programma 
  • reisperiode (indien flexibel - gelieve te vermelden) & reisduur
  • eventueel andere specifieke wensen
  • namen van de reizigers zoals vermeld op de identiteitskaart & geboortedatum
  • adres
  • telefoonnummer

Voor last minute aanvragen en boekingen - d.w.z. waarvan de diensten moeten worden uitgevoerd op minder dan een maand na de aanvraag of boeking - wordt een supplementaire forfaitaire kost van €25,00 per dossier aangerekend.
Voor hotel-only boekingen naar deze bestemmingen wordt een extra dossierkost van €10 per persoon aangerekend.

We hopen dat onze website u een paar ideeën geeft en zien er naar uit u te mogen helpen bij het realiseren van uw droomvakantie.