Home > Reizen op maat

Reizen op maat

We nodigen u van harte uit om onze jarenlange ervaring op het gebied van exclusieve rondreizen op maat en een passie voor bijzondere reizen en bestemmingen met ons te delen.  

We engageren ons tot een hoogstaand niveau van gepersonaliseerde service en buitengewone aandacht voor detail. Het individueel uitwerken van al uw wensen met respect voor uw budget is voor ons een uitdaging.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot dé specialist in de Azoren, Cabo Verde, Portugal, Madeira en São Tomé & Príncipe. 
Met uitzondering van de vluchttarieven kan u heel wat prijzen terugvinden op onze website.

Voor hotel-only boekingen naar deze bestemmingen wordt een fee van €20 per persoon aangerekend.

Het is aanbevolen om eerst telefonisch contact met ons op te nemen op 0473 69 81 72 of een afspraak te maken bij ons op kantoor.
Of stuur uw offerte-aanvraag naar christine@adagiotours.be met volgende gegevens:

  • bestemming - zoveel mogelijk specifiëren eventueel aangevuld met interesses en gewenste activiteiten of programma 
  • reisperiode (indien flexibel - gelieve te vermelden) & reisduur
  • eventueel andere specifieke wensen
  • namen van de reizigers zoals vermeld op de identiteitskaart & geboortedatum
  • adres
  • telefoonnummer

Verder kan u bij ons ook terecht voor reizen op maat naar de rest van de wereld.
Voor een uitgewerkte offerte vragen we een ontwerpfee van €25. Dit dekt de tijd die we nodig hebben voor het uitwerken van een programma volgens uw persoonlijke wensen en voorkeur. Bij reservatie wordt dit bedrag uiteraard verrekend als voorschot op de reissom.

Voor last minute aanvragen en boekingen - d.w.z. waarvan de diensten moeten worden uitgevoerd op minder dan een maand na de aanvraag of boeking - wordt een supplementaire forfaitaire kost van €25,00 per dossier aangerekend.

U bent van harte welkom op ons kantoor voor een eerste kennismaking en dit graag op afspraak zodat we tijd voor u kunnen vrijmaken.  

We hopen dat onze website u een paar ideeën geeft en zien er naar uit u te mogen helpen bij het realiseren van uw droomvakantie.