Home > In de kijker > Vernieuwde Business Class TAP

Vernieuwde Business-Class beleving bij TAP Portugal

Zakenreizigers die met TAP Air Portugal vliegen, kunnen heerlijk genieten van een vernieuwde Business Class met uitgebreid on-board entertainment, een verfijnde gastronomie met Portugese accenten en een optimaal comfort.

Een exclusieve, gepersonaliseerde dienstverlening en een maximum aan comfort geven je business-klanten de mogelijkheid om tijdens de vlucht optimaal te rusten of te werken. De vernieuwde Business Class kreeg een modern interieur mee. Bij de verwelkoming en wanneer er drankjes en maaltijden worden geserveerd, wordt de verlichting wat gedempt om het aangenamer te maken.

Op het Airbus A330-vliegtuig kunnen reizigers gaan liggen in Recaro Lie-flat-stoelen die kunnen worden omgevormd tot volwaardige bedden. De antiallergische hoofdkussens die worden uitgereikt, zijn zachter en tweemaal groter dan voorheen. De hoofdsteunen kregen een nieuwe vormgeving mee voor extra comfort en op bepaalde routes werden de dekens vervangen door lichte dekbedden.

Voor het design van duurzame amenity kits met 100% natuurlijke materialen werkte TAP Air Portugal samen met Portugese, Braziliaanse en Afrikaanse kunstenaars. Voor toiletartikelen werd gekozen uit het aanbod van het bekende Parijse Institut Karité.

Gastronomisch genot

Traditionele gerechten of gastronomisch genot, de keuze is aan de reiziger. Op het menu van TAP Air Portugal staan diverse streekgerechten, traditionele desserts, kazen en fruit zodat reizigers ook tijdens hun vluchten wereldwijd kunnen genieten van de Portugese keuken. Met een aanbod van verfijnde maaltijden draagt TAP Air Portugal bij tot de uitstraling en het imago van Portugal.

Wanneer je klanten een lange afstandsvlucht maken vanuit Lissabon of een tussenstop hebben in de Portugese hoofdstad kunnen zij hun maaltijd tussen 7 dagen en 24 uren voor vertrek online reserveren. Reizigers kunnen ook kiezen uit een selectie van Portugese wijnen. Indien gewenst kan men de maaltijd zelfs eindigen met een heerlijke espresso of kop thee.

Entertainment

Op de Airbus A330 en A340 stelt TAP Air Portugal een uitgebreid aanbod van series, films en tv-kanalen voor. Ook kan men via het on-demand systeem terugspoelen of vooruit kijken. Meer dan 100 films, meer dan 50 uren aan series en documentaires en dagelijkse nieuwsuitzendingen zijn beschikbaar in Portugees, Engels en Frans. Wie alleen om met een reisgenoot spelletjes wil spelen, kan kiezen uit 150 verschillende spelen. Voor wie muziek en radio wil beluisteren zijn er talrijke cd’s en 12 radiozenders beschikbaar. Sommige vliegtuigen van TAP Air Portugal zijn voorzien van een frontcamera zodat reizigers ook de start en de landing live kunnen meemaken.

Upgrade naar Business Class 

Tap Air Portugal heeft drie upgrade mogelijkheden voor Economy Class passagiers naar Business Class genaamd Executive Class.

1/ Plusgrade, biedt het bedrag dat u bereid bent te betalen en u ontvang een bevestigingsmail als deze is goedgekeurd.
2/ U kan upgraden met miles
3/ U kan eenvoudig en gemakkelijk op de luchthaven upgraden. 

Bron: Travel 360°