Home > Bestemmingen > Europa > Azoren > São Miguel > Marina Atlântico Hotel

São Miguel - Marina Atlântico Hotel ****

fitness zwembad
Terug

Hotel Marina Atlântico is gelegen aan de zeepromenade tegenover de jachthaven van Ponta Delgada en trekt de aandacht door zijn opvallende architectuur. Het veelvuldig gebruik van glas laat veel licht binnen en biedt een mooi uitzicht over de haven, de oceaan en de zuidkust. Een brug over de kustweg verbindt het hotel met het grote publieke zwembad (open juni – september).

ligging

Op 4 km van de luchthaven en op enkele minuten van het stadscentrum van Ponta Delgada.

accommodatie

Hotel Marina Atlântico heeft in totaal 180 kamers en 4 suites. De meeste kamers hebben twinbedden die naast elkaar kunnen worden geplaatst. Allemaal met badkamer (bad/douche), haardroger, airco, minibar, kluisje, telefoon, kabel-tv, gratis wifi en roomservice.

Landzicht (20 twin en 16 triple): zonder balkon met zicht over de stad 
Upper landzicht (5 twin en 1 dubbel)
Ocean view (99 twin en 19 dubbel): met balkon en zeezicht - op de lagere verdiepingen
Upper ocean view (4 twin en 16 dubbel): met balkon en zeezicht - op de hoger gelegen verdiepingen
Suites (3 twin en 1 dubbel): balkon en zeezicht en aparte zithoek met enkel sofabed en badkamer met bubbelbad en twee wastafels

Er zijn 19 communicerende kamers met zeezicht (16 twin en 2 dubbel) en 2 kamers met landzicht toegankelijk voor minder-validen
Het extra bed is enkel mogelijk in de Familie landzicht kamers

faciliteiten

Verwarmd binnenzwembad (15x7 m, verplichte badmuts en sandalen), fitness, sauna, jacuzzi, Turks bad, massages, kapsalon, schoonheidssalon.
Businessfaciliteiten en vergaderzalen, speelzaal, leeszaal, wasserijdienst, babysitdienst, parkeergarage (€7,50/dag), gratis wifi.

eten & drinken

Escuna Restaurant: ontbijtbuffet, lunch & diner
Palhabote Bar