Home > Bestemmingen > Europa > Azoren > Terceira > Pico da Vigia

Terceira - Pico da Vigia - TR

zwembad
Terug

Bijna onopmerkbaar in het landschap liggen de huisjes van Pico da Vigia verspreid tussen typische ommuurde velden. Voor de buitenkant vond men inspiratie in de traditionele architectuur van met rotsen bedekte schuren. Het interieur, voornamelijk open ruimtes, is een mooie mix van lokale architectuur en cultuur met modern meubilair en decoratie. Bij het ontwerpen van de ruimtes werd veel aandacht besteed aan comfort.
De omgeving, de kleine details en de eenvoud zorgen ervoor dat men zich onmiddellijk thuis voelt.

ligging 

In een plattelandsdorp aan de voet van de Serra Santa Bárbara met prachtig zicht op de oceaan, het eiland São Jorge en erachter de top van de berg Pico. Op 13 km van Angra do Heroísmo en +/- 32 km van de luchthaven.

accommodatie

Er zijn 5 huisjes allemaal met kitchenette met koelkast, microgolf, inductiekookplaat, tooster, waterkoker, koffiemachine, houtoven en openhaard, gratis wifi, platenspeler, private parking

Huisjes Blue, Green & Red (T0): queensizebed, (max. 2 volw + 1 kind tot 3 jaar)
Huisje Yellow (T1): slaapkamer met queensizebed, 2 badkamers en 2 sofabedden in de zitkamer (max. 4 volw. + 1 kind tot 3 jaar)
Huisje White (T2): 1 slaapkamer met queensizebed en 1 slaapkamer met queensizebed of 2 eenpersoonsbedden van 80cm, 2 badkamers (max. 4 volw + 2 kinderen tot 3 jaar) 

faciliteiten

De boerderij heeft een boomgaard met ongeveer 1000 fruitbomen.
De groententeelt wisselt constant, afhankelijk van de tijd van het jaar. De serre van 1500 m2 heeft het hele jaar door wel wat te bieden.
Het landgoed is 53.000m2 groot en kan worden gebruikt om te wandelen of te joggen of men kan meehelpen met de dagelijkse klussen.

eten & drinken

Vers brood wordt dagelijks aan het huisje geleverd rond 07u00.
In de kitchenette is er boter, kaas, hesp, joghurt, honing, konfituur, water en fruitsap ter beschikking.