Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Casa da Amendoeira

Centro - Casa da Amendoeira - BB

Terug

Casa da Amendoeira ligt, binnen de muren, in het hart van het dorp Castelo Rodrigo en past perfect in het historisch kader van het omliggende erfgoed. Het huis werd opgetrokken uit graniet en leisteen, typische materialen van de regio, en volgens de traditionele architectuur. Binnen wacht een aangenaam verblijf in een huiselijke, gezellige sfeer.

ligging

In Castelo Rodrigo op 1,5km van Figueira de Castelo Rodrigo, 21km van Almeida, 15km van de Spaanse grens en 150km van Salamanca. Op iets minder dan 3 uur rijden van de luchthaven van Porto.

accommodatie

4 super gezellige en kraaknette kamers met airco, minibar, flatscreen-tv, badkamer met douche, douchegel en shampoo, handdoekenverwarmer, USB-apparaat met een muzikale speellijst in lijn met het thema van de kamer. 

Blues kamer (29 m²): kingsize bed (1m80 x 2m10), houten vloer, zitgedeelte met schrijftafel, bergzicht. Max. 2 volw. + 1 kind tot en met 3 jaar.
Bossa Nova kamer (16 m²): dubbel bed, tuinzicht, keramiekvloer, schrijftafel, extra bed voor kind tot en met 3 jaar. Max. 2 volw. + 1 kind tot en met 3 jaar.
Fado kamer (25 m²): twinbedden (samen te voegen tot dubbel bed), tuinzicht, keramiekvloer, zitgedeelte met schrijftafel. Max. 2 volw. + 1 kind tot en met 3 jaar.
Flamenco kamer (23 m²): dubbel bed, tuinzicht, keramiekvloer, schrijftafel. Max. 2 volw. + 1 kind tot en met 3 jaar.

faciliteiten

Woonkamer met open haard, piano en schaaktafel.
Op 500m kan men terecht in het publieke zwembad van Castelo Rodrigo (inkom).

eten & drinken

Zeer verzorgd ontbijtbuffet op basis van streek- en eigenbereide producten.

prijzen

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.