Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Montebelo Vista Alegre

Centro - Montebelo Vista Alegre*****

fietsen fitness strand watersporten zwembad
Terug

Montebelo Vista Alegre opende in 2016 de deuren met de ambitie om het culturele erfgoed van de mooie Aveiro-regio een boost te geven. Vista Alegre is wereldberoemd vanwege de porseleinfabriek die sinds 1824 een essentieel onderdeel uitmaakt van de Portugese geschiedenis en cultuur. Het porselein van Vista Alegre schopte het dankzij de hoogste standaarden op gebied van ambacht, functionaliteit en kwaliteitscontrole tot in prestigieuze musea zoals het MoMa in New York. Hetnieuwe vijfsterrenhotel maakt deel uit van een groots restauratieproject van het Vista Alegre Paleis. Dankzij een nieuwe vleugel reikt het hotel tot dichtbij de waterlijn en profiteert het volop van zijn exclusieve locatie en prachtige vergezichten in de Aveiro-lagune. Hotelgasten kunnen er de rijke geschiedenis van Vista Alegra ontdekken en zelf deelnemen aan de kunst van het modelleren en beschilderen van porselein.

ligging

In Ílhavo, op 3 km van de kust en 8 km van het centrum van Aveiro, dankzij het uitgestrekte estuarium bekend als ‘het Portugese Venetië’.
Op zo'n 95 km van de luchthaven van Porto en zo'n 250 km van Lissabon.

accommodatie

83 kamers (73 in de nieuwe vleugel, 10 in het oude paleis), waaronder 6 suites (5 in het paleis).
De kamers zijn voorzien van alle comfort en zijn ingericht met zachte materialen en lichte kleuren.

Enkel de nieuwe vleugel beschikt over een lift. De andere kamers zijn enkel te bereiken via trappen.

faciliteiten

Buiten- en binnenzwembad voor volwassenen, buiten- en binnenzwembad voor kinderen, spa met sauna, Turks bad en jacuzzi, massageruimtes, relaxatieruimte en manicure/pedicure, fitness, verschillende tuinen verspreid over platformen en de beschermde historische tuin van het paleis, verschillende businessruimtes, private parking.
Activiteiten: Schilder- en keramiekworkshops en -cursussen, porselein- en glastours, watersporten (exclusieve toegang tot het estuarium van Aveiro).

eten & drinken

Restaurant, bar, pool bar en salon met bar in het paleis.

prijzen

Prijs op aanvraag.
We bezorgen de best beschikbare prijzen op het ogenblik van aanvraag.