Home > Bestemmingen > Europa > Portugal > Centro > Hotel Rural Madre de Água

Centro - Hotel Rural Madre de Água****

familivakanties zwembad
Terug

Madre de Água Rural Hotel is omgeven door prachtige wijngaarden van de Dão-regio. 
De hoofdstructuur van het gebouw is gebouwd met sobere en resistente materialen, met behoud van de traditie van graniet en hout, afgewisseld met grote en moderne muren en glazen ramen. De inrichting van de kamers en de gemeenschappelijke ruimte is gastvrij, met zachte kleuren, variërend van aardetinten, wit en violet. Een complete plek, een aanrader voor wie geniet van de goede dingen in het leven en het contact met de natuur.
Het is het ideale toevluchtsoord voor wie wenst te ontspannen.

ligging

Dit familiehotel ligt in Gouveia, vlakbij het dorp Vinhó en op slechts een paar minuten van het natuurpark Serra da Estrela.  

accommodatie

Het heeft 10 knusse kamers – allemaal met namen van Portugese druivenrassen – en voor degenen die meer privacy willen, zijn er een appartement en een studio beschikbaar iets verder van het hotel. Comfort is vanzelfsprekend, evenals de servicekwaliteit en vriendelijkheid van een gespecialiseerd team dat altijd behulpzaam is.
Dubbel/twin kamers, junior suite, deluxe suite, studio en villa met 2 slaapkamers.

faciliteiten

Eigen kaasmakerij, die traditie combineert met nieuwe technologieën in de kunst van het produceren van de beroemde gecertificeerde kaas van Serra da Estrela.
Een schaapskooi met een kudde van 500 schapen van het Bordaleira-ras.
Stoeterij met raszuivere Lusitana-paarden.
Wijngaarden, olijfbomen en fruitboomgaarden met o.a. appels en peren.

Er kunnen verschillende " ervaringen "  worden geboekt zoals Romantische Ervaring, Schaapsherder voor een dag, Wijn- en kaasdegustatie, ritjes met een koets, paardrijlessen,....

eten & drinken

Keuken met respect voor de smaak van de ingrediënten en gepresenteerd met veel smaak en eenvoud, harmonisatie met onze beste wijnen speciaal voor u gemaakt.